Ruud De Wild En Olcay Gulsen Weer Samen

In de nieuwste Beau Monde vertelt de onderneemster. Vier maanden nadat de twee samen kwamen overleed de eerste grote liefde van Olcay James.


Hoe Gaat Het Tussen Olcay Gulsen En Ruud De Wild Superguide

Ruud de Wild maakte maandag heftig nieuws bekend.

Ruud de wild en olcay gulsen weer samen. Olcay Gulsen en radio-dj Ruud de Wild daten nog altijd met elkaar. Samen met jou is alles zoveel leuker schrijft ze. Na een korte breuk zijn Olcay Gulsen 40 en Ruud de Wild 51 weer helemaal gelukkig samen.

Sinds 2019 is Olcay Gulsen gelukkig met Ruud de Wild. Het is me al heel vaak. Dat slechte nieuws heeft Olcay en Ruud alleen maar sterker gemaakt.

Ik wil het wel biecht Ruud op aan RTL Boulevard. De Wild in de Middag komt vanaf morgen weer vanuit het huis van Ruud de Wild. De radio-dj laat op Instagram weten dat ze niet meer samen zijn.

Ondanks een kleine pauze in hun relatie is het stel nog altijd gelukkig met elkaar. Dat was heel gezellig. Net als Olcay laat Ruud trouwens ook steeds vaker meer van zijn grote liefde zien op Insta net als zij óók doet.

Inmiddels zijn we weer een paar maanden verder en wonen Ruud en Olcay nog steeds samen. In Nieuwe Revu geeft Olcay en inkijkje in haar relatie en bespreekt ze hoe ze tegenover het moederschap en vreemdgaan staat. Olcay Gulsen en Ruud de Wild gingen al eens uit elkaar maar pakten de liefdesdraad weer op.

De afgelopen weken werd hun relatie opnieuw op de proef gesteld. Peter heeft namelijk ook buitenechtelijke relaties zoals in het verleden met schrijfster Susan Smit en tv-eindredacteur Leonie Kragt. Na een knipperlicht relatie zijn radio dj Ruud de Wild en de 11 jaar jongere Olcay Gulsen nu officieel samen.

Ruud de Wild en Olcay Gulsen laten van zich horen na heftig nieuws. Drie keer moesten Olcay Gulsen 40 en Ruud de Wild 51 de afgelopen weken samen. Ook nu is hij alweer zes jaar samen met een vriendin maar zij wordt nergens genoemd zeggen Ruud en Olcay.

Nu weet ik dat mijn liefde voor Ruud grenzeloos is. De radio-dj maakte afgelopen. Terwijl De Wild herstellende is heeft hij samen met zijn zijn partner Olcay Gulsen een heurlijck grachtenpand opgekocht.

Ruud de Wild heeft onlangs nogal negatief nieuws ontvangen. Ze heeft het liever niet maar er kan wel over gesproken worden. De 51-jarige radio-dj heeft kanker.

Toch wil de presentatrice niet spreken van een relatie. Een ontroerende ode door haar geliefden. Het liefdesavontuur van Olcay Gulsen 39 en Ruud de Wild 50 leek voorbij te zijn maar de twee geven elkaar een tweede kans.

In een vroeg stadium gelukkig maar dat maakt het niet minder eng. Drie keer moesten Olcay Gulsen 40 en Ruud de Wild 51 de afgelopen weken samen. Dit vertelt Gulsen tijdens een interview met Nieuwe Revu.

Er werd namelijk darmkanker geconstateerd bij de 51-jarige radiomaker. En dat is te zien op een lieve foto die ze met haar volgers deelt op Instagram. Olcay vertelt aan RTL Boulevard dat ze inderdaad op date is geweest mede dankzij haar optreden in het programma.

Afgelopen maart maakte de radio-dj bekend dat er bij hem in een vroeg stadium darmkanker was vastgesteld. Ruud de Wild 52 en Olcay Gulsen 40 hebben een zware tijd achter de rug. Ze laat weten dat ze meer dan eens met vreemdgaan te maken heeft gehad.

De afgelopen weken werd hun relatie opnieuw op de proef gesteld. Olcay Gulsen en Ruud de Wild gingen al eens uit elkaar maar pakten de liefdesdraad weer op. Het is zelfs zo dik aan dat De Wild zich een slippertje kan permitteren.

Zijn vriendin is positief getest op corona en samen moeten zij in quarantaine. Ruud de Wild 52 wordt maandag weer geopereerd. Het is nog maar een maand geleden dat Ruud de Wild op de radio bekendmaakte darmkanker te hebben maar hij leeft samen met zijn vriendin Olcay Gulsen al langer in deze nachtmerrie.

Ruud zelf is negatief getest. Ruud de Wild en Olcay Gulsen daten. In Story vertelt Olcay wat er aan de hand was.

Onderhand is de waarde van zijn ontstekingen is gedaald en dat betekent dat ik schoon. En zo kregen we dus ook precies te zien wat kunstenaar Ruud aan Olcay gaf voor haar veertigste verjaardag. Vier maanden te gek gehad schrijft de vijftigjarige De Wild.

Ruud laat nu voor het eerst van zich horen sinds de onthulling. Ik weet niet of Ruud en ik weer bij elkaar komen. Reden is dat Olcay Gulsen de vriendin van Ruud vanochtend positief is getest op het coronavirus en Ruud volgens de richtlijnen van het RIVM in quarantaine gaat.

Waarom zij daar zo mee zitten is onduidelijk. Olcay heeft wel geleerd dat de liefde niet over rozen gaat. De twee zouden weer samen op date zijn gegaan dat meldt weekblad Story vandaag.

Ruud de Wild en Olcay Gulsen die vier maanden geleden een relatie kregen zijn uit elkaar. Darmkanker om precies te zijn. Dat laat zijn vriendin Olcay Gulsen 41 weten via Instagram.

In Story vertelt Olcay wat er aan de hand was. Olcay Gulsen en Ruud de Wild 50 zijn zo verliefd op elkaar dat een bruiloft niet ver weg meer lijkt.


Ruud De Wild En Olcay Gulsen Moeten In Quarantaine


Ruud De Wild En Olcay Gulsen Genieten Tijdens Liefdestripje Rtl Boulevard


Olcay Gulsen Is De Knipperlichtliefde Van Radio Dj Ruud De Wild Sterren Op Tv


Ruud De Wild Met Vallen En Opstaan Weer De Goede Kant Op Rtl Nieuws


Olcay Gulsen En Ruud De Wild Zijn Weer Samen


Zien Verliefde Olcay Gulsen En Ruud De Wild Dansen Op Straat


Olcay Hint Gekscherend Naar Ruud Over Huwelijksaanzoek Rtl Boulevard


Ruud De Wild Ik Vind Olcay Te Gek En Soms Heb Ik Het Idee Dat Het Wederzijds Is Show Bd Nl


Ruud De Wild En Olcay Gulsen Aan Het Daten Rtl Boulevard


Olcay Gulsen En Ruud De Wild Hebben Wel Een Relatie


Olcay Gulsen Zet Streep Door Huwelijk Met Ruud De Wild Ditjes Datjes


Olcay Gulsen Over Zieke Ruud De Wild Stond In Een Enorme Plas Bloed


Olcay Gulsen Open Over Haar Relatie Met Ruud De Wild Over Een Slippertje Valt Best Te Praten


Ruud De Wild Prijst Zich Rijk Met Olcay Gulsen Droomvrouw Rtl Boulevard


Opgeknapte Ruud De Wild Kan Terug Naar De Radiostudio Rtl Boulevard


Olcay Gulsen En Ruud De Wild Zetten Serieuze Stap In Relatie


Ruud De Wild En Olcay Gulsen Gaan Samenwonen Show Ad Nl


Ruud En Olcay Zijn Domme Rukkers En Moeten Op Blaren Zitten Na Onhandige Vakantiekeuze


Olcay Gulsen Helemaal In De Wolken Met Ruud De Wild Rtl Boulevard

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel